Poděkování členům KHK KK

16.12.2021

Vážení členové Krajské hospodářské komory Karlovarského kraje,

rádi bychom Vám touto cestou poděkovali za Vaši přízeň a členství v Krajské hospodářské komoře Karlovarského kraje, která se stala i díky Vám silnou a respektovanou organizací zastupující zájmy podnikatelů a firem v našem kraji.

Uvědomujeme si, že pro řadu z Vás situace kvůli pandemii covid-19 nebyla a není snadná. Někteří z Vás museli omezit nebo dokonce uzavřít provozy, jiné trápila personální tíseň, další omezená logistika či nedostatek materiálu a komponentů pro výrobu. Velice si vážíme toho, že to i v této nelehké době nevzdáváte a snažíte se své podnikání dále rozvíjet.

Tým Krajské hospodářské komory Vám byl v průběhu celého roku oporou a snažil se Vám v maximální míře pomáhat. Prosazovali jsme podpůrné programy podnikatele, zdarma byla pro Vás k dispozici poradna o veškerých formách podpory, organizovali jsme vzdělávací, informační a networkingové akce. Rozvíjeli jsme spolupráci se školami v oblasti podpory polytechniky na základních školách a duálního vzdělávání na středních školách. Řada z Vás využila možnosti vzdělávání svých zaměstnanců s komorou a ušetřila desítky i stovky tisíc korun. Pomáhali jsme Vám také najít zaměstnance na trhu práce, včetně cizinců a zorganizovali jsme veletrhy pracovních příležitostí. Vytvořili jsme Hospodářskou ročenku Karlovarského kraje, která mapuje ekonomickou situaci v jednotlivých obcích s rozšířenou působností i kraji jako celku a obsahuje zhodnocení situace z pohledu významných podnikatelů a zástupců měst a kraje.

A to není zdaleka vše, nabídka našich služeb je opravdu pestrá a rádi Vám ji komplexně představíme při osobních setkáních v příštím roce.

Přejeme Vám klidné vánoční svátky a těšíme se na spolupráci s Vámi v roce 2022.

Tomáš Linda, předseda
Lenka Mansfeldová, ředitelka