Česko-americké podnikatelské fórum

07.04.2022

Krajská hospodářská komora Karlovarského kraje zve na česko-americké podnikatelské fórum, které organizuje Velvyslanectví USA v Praze ve spolupráci s Hospodářskou komorou ČR a American-Czech Business Council.

Podnikatelské fórum se koná 4. května 2022 od 9:30 hodin v paláci Žofín v Praze.

Akce se zúčastní a jako řečníci vystoupí představitelé Velvyslanectví USA v Praze, počítá se s vystoupením ministra průmyslu a obchodu ČR, prezidenta HK ČR, představitelů American-Czech Business Council a významných českých i amerických firem. Tématem podnikatelského fóra je podpora inovací zejména v oblasti energetiky, obchodní příležitosti při přechodu na uhlíkovou neutralitu a řízení dodavatelských řetězců. Na programu bude také vyhlášení a prezentace výherců soutěže Select USA (vládní program na podporu investic), panelové diskuse a networking mezi americkými a českými firmami.

Podrobné informace a možnost registrace na akci najdete pod odkazem ZDE.

Dne 5. května 2022 se pak v prostorách MZV uskuteční seminář Select USA pro české firmy, které hodlají investovat či podnikat ve Spojených státech. Kromě prezentací na různá témata (cestování a vízová povinnost, právní a finanční aspekty podnikání) budou mít firmy možnost rovněž osobních konzultací se zástupci amerických státních institucí.

Přihlásit se můžete na emailové adrese office.prague@trade.gov nebo Richard.Pales@trade.gov.