Česko-bavorské setkání podnikatelů v oblastech: mechatronika, automatizace, plasty, elektronika, kov

21.04.2023

KHK KK informuje podnikatele z regionu o konání 6. ročníku Česko – bavorského setkání branže v oblastech mechatronika – automatizace – plasty – elektronika – kov, který organizuje Krajský úřad Horní Falcko v pátek  23.6.2023 od 15 do 18 hodin v bavorském Chamu.

Zúčastnit se mohou všechny firmy z daných oblastí, buď jako vystavovatelé nebo jako návštěvníci.

Setkání branže je bezplatná table-top výstava. Kompaktní platforma tvořená a využívaná výrobci, dodavateli a vývojáři v oblasti automatizace, mechatroniky, elektrotechniky a zpracování umělých hmot. Akce svým formátem nevyžaduje vysokou investici ze strany účastníků či vystavovatelů, neboť v popředí dění nestojí prezentace na veletrhu, ale intenzivní rozhovory mezi účastníky. Počet vystavovatelů je z kapacitních důvodů omezený!

Cíl akce: Navázání osobních kontaktů s novými dodavateli, zákazníky a partnery – zachování hodnot v regionu – společné rozvíjení trhů – setkání startupů a etablovaných podniků.

Přihláška:

https://eveeno.com/branchentreff_cham_2023

Více informací:

https://mailchi.mp/ef77348b62eb/save-the-date-branchentreff-cham

Navštivte odpolední festival inovací!

Setkání branží v Chamu se poprvé koná v rámci festivalu inovací v regionu. Společně s Oberpfalz Marketing e. V. chceme i tentokrát pozvat veřejnost, aby se dozvěděla více o inovativních odvětvích a firmách. Připraven bude také rozsáhlý doprovodný program pro děti a mládež, inovační rallye se skvělými cenami a několik kulinářských novinek. Připojte se k nám i na odpolední program! Těšit se můžete na výjimečné setkání branží a rozmanitý program inovačního festivalu!

V případě dotazů můžete kontaktovat:

Lucie Valentová, M.Sc.

Bezirk Oberpfalz

Beratungsbüro Weiden

Technologie- und Netzwerkmanagerin

Telefon: +49 151 74115674

E-Mail: lucie.valentova@bezirk-oberpfalz.de