Česko-ukrajinské business fórum s B2B – ONLINE

17.05.2021

Akce je organizována ve spolupráci s Ukrajinskou obchodní a průmyslovou komorou.

Česko-ukrajinské podnikatelské fórum je primárně zaměřeno na firmy podnikající v oborech:

  • ICT
  • energetika
  • zdravotnictví
  • zemědělství
  • strojírenství

KDY: 25.5. 2021 od 10 hodin (SEČ) do 26.5. 2021 do 16 hodin (SEČ).

CENA: člen HK ČR 1.800 CZK +DPH; nečlen HK ČR 2.190 CZK +DPH

Akce bude rozdělena na dvě části:

A) Plenární část, kde vystoupí s úvodními proslovy prezidenti komor, velvyslanci obou zemí a náměstci ministrů obchodu zhlédněte online přes youtube link: https://www.youtube.com/watch?v=MAqiJkei5gM . Zahájení akce je plánováno 25.5. v 10 hodin SEČ.

B) B2B jednání mezi českými a ukrajinskými firmami budou následovat v online platformě Eventtia následně tzn. od 25.5. od 11 hodin SEČ do 26.5. do 16 hodin SEČ. Postup pro registraci na B2B jednání je uveden vizte níže.

Postup pro registraci na B2B jednání:

  • Zaregistrujete se pod tímto odkazem: https://live.eventtia.com/en/czechukrainianbusinessforum a vyplňte svůj firemní profil. Vyberte z možností, podle toho, zda jste či nejste členem HK ČR. Registraci uložte (můžete se k ní vracet po zadání Vašeho emailu na daném internetovém odkazu v záhlaví webové stránky). Po dokončení registrace se Vám na monitoru zobrazí potvrzující zpráva s výzvou a internetovým odkazem k uhrazení účastnického poplatku, stejně tak Vám dorazí informační email obsahující totéž. Pro zaplacení účastnického poplatku (člen HK ČR 1.800 CZK +DPH; nečlen HK ČR 2.190 CZK +DPH) následně vyplňte Vaše fakturační údaje na ÚČASTNICKÝ POPLATEK ZAPLATIT ZDE a odešlete. Obratem Vám na email dorazí zálohová faktura, kterou prosím uhraďte bankovním převodem
  • Po zaplacení bude Vaše registrace na webové stránce schválena (obdržíte potvrzovací email). Následně klikněte na webové stránce dole na AFTER THE REGISTRATION AND VALIDATION CLICK HERE TO ENTER THE BUSINESS FORUM PAGE AND PLAN YOUR B2B MEETINGS. Po zadání Vašeho emailu a konfirmačního kódu, který Vám přijde na email, budete vpuštěni na vlastní stránku akce.
  • Na této stránce můžete také okamžitě v online režimu začít plánovat Vaše B2B jednání se zahraničními partnery – klikněte na ikonu vlevo na monitoru „Attendees and Networking“. Naleznete seznam přihlášených s firemními profily. Po kliknutí na daný profil lze rovnou vybrat časový slot na B2B, který Vám vyhovuje. Doporučujeme online stránku navštěvovat průběžně, z důvodu průběžného nahlašování účastníků a plánování Vašich B2B jednání. 

Dovolujeme si upozornit, že kapacita akce je omezená.

Registraci je možné provést nejpozději do 24.5. 2021.

 

CHCI SE PŘIHLÁSIT