Cheb, jak ho (ne)znáte aneb Cheb a jeho pražští příznivci

02.09.2021

Vedení města pořádá první prezentaci s cílem představit co nejširší veřejnosti současný Cheb takový, jaký ve skutečnosti je. Dříve zapadlý kout pohraničí, dnes sebevědomé město.

Chcete se dozvědět, jak se město v průběhu let změnilo? Co může, především mladým lidem, nabídnout? Jaké možnosti skýtá život v menším městě, kde není problém s umístěním dětí do školky nebo získáním městského bytu, kde si vlastní bydlení můžete pořídit za relativně rozumnou cenu? Kde příjemným bonusem je vnímána i blízkost německého příhraničí. Kde světovým výrobcům i logistice otvírá dveře chebský průmyslový park s nabídkami pracovních příležitostí. A třešničkou na dortu je všudypřítomná příroda.

To, a mnoho jiného, bude v rámci pestrého diskusního programu představeno jak zástupci města, tak podnikatelské sféry. Komponované vstupy v podání herců skvělého Západočeského divadla a mladých nadějných chebských muzikantů podtrhnou atmosféru večera.

Místo konání: Konferenční centrum CITY na Pankráci, středa 13. října 2021 od 18 do 22 hodin

Cheb je městem s bohatou kulturní i politickou historií. Městem, jehož současné vedení ctí hodnoty otevřenosti, dialogu a práce pro veřejnost.

Bližší informace