Cirkulární ekonomika: Jak zvýšit recyklaci odpadů

19.05.2021

Přemýšleli jste, jak udělat z odpadu zdroj a jaké technologie k tomu využít? Kladete si otázku, jak zajistit vyšší recyklaci odpadů nebo podpořit prodej výrobků s obsahem druhotné suroviny z odpadů? Zajímají Vás možnosti odpory výzkumné činnosti v oblasti ověřování nových aplikací využití recyklátů z obalů? A jak probíhá realizace projektů cirkulární ekonomiky ve veřejném prostoru, např. zelených tramvajových tratích? Jaké úskalí při tom na Vás číhají?

BIC Plzeň (@bic.plzen), člen sítě Enterprise Europe Network, Vás ve spolupráci s firmami EKO-KOM, a.s., BRENS EUROPE, a.s. a CYRKL Zdrojová platforma, s.r.o. zve na seminář k tématu cirkulární ekonomiky. Akce proběhne online ve čtvrtek 3. června 2021.

Odpad třídíme, ale málo recyklujeme. Chcete to změnit ve své firmě? Přihlaste se na bezplatný webinář k tématu Cirkulární ekonomika: Jak zvýšit recyklaci odpadů.

Dozvíte se, jak zajistit vyšší recyklaci odpadů, uvidíte příklady realizací projektů cirkulární ekonomiky ve veřejném prostoru a poslechnete si zkušenosti z provozování virtuálního tržiště odpadů.

Registrace se zde