Doprovodná podnikatelská mise do Vietnamu a Gruzie

18.07.2023

Hospodářská komora České Republiky si Vás dovoluje pozvat na podnikatelskou misi doprovázející ministra životního prostředí ČR Petra Hladíka do Vietnamu a Gruzie v termínu 9. – 15. září 2023. Misi organizuje HK ČR ve spolupráci s MŽP a zastupitelskými úřady ČR v Hanoji a Tbilisi.

Doprovodná podnikatelská mise, kterou povede viceprezident HK ČR Radek Jakubský, se uskuteční speciálním letadlem a v rámci jejího programu budou organizována podnikatelská fóra v jednotlivých destinacích. Plánováno je rovněž setkání podnikatelské delegace s ministrem životního prostředí, představiteli jednotlivých velvyslanectví ČR a členy oficiální delegace.

Mise je primárně určena pro firmy z oblasti vodohospodářského průmyslu, odpadového hospodářství, cirkulární ekonomiky, smart cities, obnovitelných zdrojů energie a environmentálních technologií. 

Předběžný program podnikatelské mise:

Sobota 9.9. – odpoledne odlet z Prahy

Neděle 10.9. – cca 12:00 přílet do Da Nangu

Pondělí 11.9. – program v Da Nangu, večer přelet do Hanoje

Úterý 12.9. – program v Hanoji

Středa 13.9. – ráno odlet do Tbilisi

Čtvrtek 14.9. – program v Tbilisi, večer odlet do Kutaisi

Pátek 15.9. – program v Kutaisi, večer odlet do Prahy

V případě Vašeho zájmu o účast v podnikatelské misi nám, prosím, zašlete následující dokumenty:

  • vyplněnou závaznou přihlášku – ZDE,
  • firemní profil – ZDE (bude sloužit jako textový podklad do připravovaného katalogu firem),
  • snímek pro prezentaci – ZDE,
  • scan cestovního pasu (strana s fotografií; platnost pasu min. 6 měsíců po návratu zpět do ČR),
  • foto účastníka pro připravovaný katalog firem (min. rozlišení 500 kB, 300 dpi, 600×800 pixelů).

Závaznou přihlášku a další požadované dokumenty zašlete prosím na e-mail javorova@komora.cz nejpozději do 2.8.2023. Vzhledem k omezené kapacitě Vám doporučujeme přihlásit se co nejdříve. Prioritu budou mít firmy, které oborově zapadají do zaměření mise a mají zájem v obou plánovaných destinacích, což jsou schopny doložit krátkým popisem svých projektů v dané zemi.

Kvůli vízové povinnosti ve Vietnamu bude potřeba fyzicky dodat pas do sídla HK ČR. Po obdržení a potvrzení závazné přihlášky Vám zašleme pokyny s dalším postupem k žádosti o vietnamské vízum.

Záloha na účastnický poplatek za misi činí 2754 EUR / 65.000 Kč a zahrnuje: ubytování, podíl na místních transferech, podíl na cateringu, organizace podnikatelských akcí, asistenci pracovníků HK ČR po dobu mise a organizační náklady spojené s přípravou mise. Členové HK ČR mají 10 % slevu.