Komora představuje své členy: ZKTV Production s.r.o.

28.02.2023

Firma ZKTV Production s.r.o.se zabývá marketingovými službami. Jedná se o marketingovou a kreativní agenturu, která uvede Vaší vizi k životu. Je to zkrátka kreativní partner pro Vaše výjimečné vizuální vyprávění.

Jednatelky společnosti, paní Bc. Milady Švandové, jsme se zeptali:

Jak jste se dostala k podnikání?

K podnikání jsem se dostala, řekla bych nešťastnou souhrou náhod. I přesto, že pocházím z podnikatelské rodiny, ambice k podnikání jsem nikdy neměla. V mých 16 letech mi ale náhle zemřel otec a já musela usednout do křesla naší rodinné firmy – Západočeské kabelové televize.

Firma se zabývá poskytováním televizního signálu, výstavbou telekomunikačních sítí a také provozem regionálního vysílání, týkající se dění v místních municipalitách. Naše historie sahá do roku 1992, kdy byla společnost založena. Dnes je rok 2023 a my stále fungujeme a já jsem za to nesmírně vděčná. Na základě vedení naší rodinné společnosti jsem se rozhodla založit druhou, dceřinou společnost ZKTV Production a to z toho důvodu, že žijeme v době plné inovací a trendů a jak vždycky říkám, kdo nedrží tempo je pozadu. Vystudovala jsem mediální tvorbu a marketing a tím se má společnost také zabývá.

Jaké jsou Vaše podnikatelské plány do budoucna?

Mým plánem do budoucna je nadále budovat brand ZKTV Production a rozvíjet firmu po všech směrech. Ráda bych, aby se ZKTV Production stal kvalitním zaměstnavatelem ale i dodavatelem všech námi nabízených služeb. Jedním z dalších cílů je ukázat to, že i v Karlovarském kraji, který je úplně nejhorší historicky ve všem, může vyrůst smysluplný projekt, který má potenciál.

Na co jste při svém podnikání opravdu hrdí?

Hrdá jsem na naši vytrvalost a svůj tým, protože bez kvalitních lidí, které kolem sebe mám, bych to už asi nespočetněkrát vzdala. Lidé, se kterými pracuji jsou základním stavebním kamenem, celé naší společnosti.

Co vás nejvíce trápí při vašem podnikání?

Předsudky. Malá firma to neudělá tak dobře, jako firma obrovských rozměrů. To je to primární s čím se často setkáváme.

Podporujete aktivně kulturně-společenský život v regionu?

Naše společnost každoročně podporuje projekty v neziskovém sektoru.