Konference Brownfieldy

07.09.2021

Členové Hospodářské komory ČR mají možnost se zdarma zúčastnit konference, která se uskuteční 17. září v Českém Krumlově. 

Mohou brownfieldy představovat i něco jiného než zátěž, se kterou si nikdo neví rady? Je v silách menších měst a obcí přivést je k životu a dát jim smysluplnou funkci?

Odpovědi na tyto a další otázky přinese konference Brownfieldy.

Změňme pohled na brownfieldy, jako na překážku v rozvoji území a berme je naopak jako příležitost pro vybudování nových center. Jak na úspěšný restart brownfieldu v českých podmínkách? Jednoduchý návod neexistuje. Zrealizované projekty, ze kterých lze čerpat inspiraci, však ano.

Konference Brownfieldy představí úspěšné realizace a ukáže přístup měst, státu a developerů k řešení zdánlivě neřešitelného problému. Na příkladu konkrétní lokality v Českém Krumlově ukáže, jak může regionální město využít potenciál brownfieldu pro svůj vlastní rozvoj.

Bližší informace zde

Členové Hospodářské komory mají možnost účastnit se zcela zdarma. Pokud tedy o účast projevíte zájem, můžete si volné vstupenky rezervovat na emailové adrese klara.gustova@wedevelop.cz.