Konference Sewio Summit 2019

11.09.2019

BIC Plzeň zve na mezinárodní konferenci Sewio Summit 2019.

Společnost Sewio je výrobce real-time lokalizačního systému (RTLS) pro digitalizaci pohybu uvnitř hal. Hlavním tématem akce je digitalizace toku materiálu – o své zkušenosti se podělí zástupci firem Toyota Tsusho, SICK, TPCA, Cisco a další. Součástí konference je také unikátně sestavená návštěva logistického centra Budějovického Budvaru.

KDY: středa – čtvrtek 25. – 26. září 2019
KDE: Clarion Congress Hotel České Budějovice
Web akce: summit.sewio.net

Náplní jednotlivých přednášek bude digitalizace toku materiálu, sledování vysokozdvižných vozíků, digitalizace Kanbanu (tzv. eKanban řešení), principy Smart Factory, trendy v oblasti Industry 4.0, digitální dvojče a bezpečnost IT.

“Předchozí ročník Sewio Summit ukázal velký zájem účastníků o návštěvu provozu, který již moderní technologie pro intralogistiku využívá. Loňskou návštěvu závodu Volkswagen Bratislava letos nahradí návštěva Budějovického Budvaru zaměřená právě na jeho logistický provoz, tak aby manažeři logistiky, šéfové digitalizace, konzultanti a IT manažeři měli možnost v praxi vidět využití Sewio RTLS pro sledování toku materiálu a zvyšování efektivity procesů,” popisuje Petr Passinger, CMO ze společnosti Sewio Networks. “Kdokoliv, kdo již používá RTLS nebo o něm pouze uvažuje je srdečně vítán na naši dvoudenní konferenci která nabídne jak reálné případové studie, tak přednášky o trendech v průmyslu.“

O společnosti Sewio Networks

Sewio Networks je výrobce real-time lokalizační systému (RTLS) určenému pro digitalizaci pohybu uvnitř hal který pomáhá firmám v oblasti intralogistiky, obchodu, sportu, zábavy a zemědělství. Systém je založený na širokopásmové technologii UWB a je dodáván společně se softwarem pro management a vizualizaci sledovaných objektů.

Partnerům a zákazníkům poskytuje přesné, spolehlivé a plně škálovatelné IoT řešení pro sledování objektů a jeho využití k získání procesní vizibility, zlepšování efektivity výroby, zjednodušení toků materiálu a zvyšování bezpečnosti. Sewio technologie je implementována zákazníkům prostřednictvím partnerské sítě čítající 70+ partnerů ve 30 zemích světa. Sewio bylo založeno v roce 2014 v Brně, dnes s pobočkami v Německu (Mnichov) a Francii (Lyon). Sewio má 20 zaměstnanců a zákazníky ve 37 zemích. Mezi zákazníky patří: Volkswagen, Budvar, Pirelli, Matador, TPCA, Škoda.

Kontakt na organizátora:
Petr Passinger, Sewio Networks
+420 777 144 172
petr.passinger@sewio.net