Krajská hospodářská komora Karlovarského kraje představuje své členy: AXION Dental Dock Cheb s.r.o.

27.03.2024

Firma AXION Dental Dock Cheb s.r.o. podniká v oboru zdravotnictví od roku 2022, kdy zajišťuje kompletní stomatologickou péči pro své pacienty té nejvyšší úrovně. Zubní ordinace AXION Dental Dock Cheb je dceřinou společností AXION Dental Dock se sídlem v Praze. Hlavním ošetřujícím lékařem je MDDr. Ing. Lukáš Kaloš. V ordinaci působí i stomatolog MDDr. Tomáš Rolník, který po dobu pěti let sbíral zkušenosti právě v pražské společnosti a následně se rozhodl své řemeslo provozovat ve svém rodném městě. 

Jednatelů společnosti, pana MDDr. Tomáše Rolníka a MDDr. Ing Lukáše Kaloše jsme se zeptali:

Jak byste popsali Vaši firmu?

Společnost AXION Dental Dock Cheb založená od roku 2022 je moderní zubní ordinací nabízející pacientům kompletní škálů výkonu v zubním lékařství.  Pracuje podle nejnovějších vědeckých poznatků, využívá nejmodernější technologie jako jsou dentální mikroskopy, skenovací a frézovací zařízení, 3D tiskárny, 3D rentgenové přístroje. Cílem je pacienta celkově uzdravit a následně ho sledovat v rámci prohlídek a dentální hygieny, aby už nikdy nemusel podstupovat náročná stomatologická ošetření. Naši klienti poznají bezbolestnou stomatologii a skutečnou péči o jejich zdraví. Už se nemusejí bát bolesti zubů nebo stále se vracejících zubních kazů nebo parodontitidy.

Na co jste při svém podnikání opravdu hrdí?

Jsme rádi, že lidé z Karlovarského kraje mají zájem o kvalitní péči a myslí na své zdraví. Přinesli jsme do Chebu nový koncept ošetřování, který má pacient zcela pod kontrolou, je informován a přesně ví, co ho čeká. Našimi klienty se stávají lidé, kteří mají opravdový zájem o své zdraví, jsou ochotni dodržovat správné postupy dentální hygieny a nechtějí stále dokola řešit problémy se svým chrupem. Nemáme uzavřené smlouvy se zdravotními pojišťovnami. Omezovalo by to naše léčebné možnosti. Bez pojišťoven můžeme nabídnout celé spektrum kvalitních a spolehlivých postupů. Podmínky pojišťoven neumožňují využívat vědecky ověřené postupy ošetření ani neumožní zajistit dostatečný čas na precizní provedení výkonů

Jaké jsou Vaše podnikatelské plány do budoucna?

Udržet nastavenou vysokou laťku kvality a rozšiřovat a vzdělávat další personál, abychom mohli nabídnout náš koncept ošetření pro více pacientů. Zároveň, navazujeme úzkou spolupráci se školskými zařízeními v kraji, abychom mohli doplňovat personál dle potřebné kvalifikace. Ve spolupráci s Karlovarským krajem chceme v našem regionu zahájit sérii preventivních programů pro širokou veřejnost, kde se lidé budou dozvídat ucelené informace ohledně správné dentální hygieny a výživy.

Co vás nejvíce trápí při vašem podnikání?

Každodenní nárůst byrokracie a administrativy. Nejednotnost kontrolních aparátů státu, kdy mají stejné instituce různé požadavky na zubní ordinace v odlišných krajích.