Postgraduální vzdělávání MBA, MSc a LLM se slevou pro členy komory

24.04.2024

Možnost vzdělávání a zvýšení odborných znalostí nabízí členům Hospodářské komory Prague Institute of Business s.r.o. – vzdělávací instituce poskytující profesní vzdělávací programy BBA, DBA, LLM, MBA, LLD, MSc. a MPA.

Všechny programy jsou určeny nejen pro podnikatele či členy středního a vyššího managementu, ale pro všechny, kteří mají zájem o zdokonalení svých dosud nabytých znalostí a poznatků z oboru a jejich rozšíření především na poli praktického využití.

Nejčastěji studované jsou programy MBA Management a leadershipMBA Řízení lidských zdrojů nebo program MSc Manažerská psychologie.

V současné době se veškeré studium uskutečňuje online prostřednictvím e-learningového systému, díky kterému je možné eliminovat povinnost docházet na výuku. Tím se otevírá možnost studia i zájemcům, kteří jsou časově vytíženější, a kteří by jinak na výuku neměli dostatek času.

Institut nabízí všem zaměstnancům a členům Hospodářské komory 15% slevu na veškeré studium na našem institutu.

Cena kompletního studia MBA je po 15% slevě 58.650,-Kč vč. DPH, cena LLM studia je po slevě 63.665,-Kč vč. DPH a cena MSc studia je po slevě 63.665,-Kč vč. DPH.

Školné je možné rozložit až do deseti bezúročných splátek.

Kontakt: 

Mgr. Jan Moravec | Studijní oddělení
tel: +420 728 368 516

Prague Institute of Business s.r.o.
Na Výsluní 201/13
Praha 10, 100 00
http://pbinstitut.cz/