Sdílené kanceláře v Horním Slavkově

02.02.2022

Pokud už vás nebaví práce z domova, vyražte do coworkingu.

Od 1. února se v Horním Slavkově v nově zrekonstruovaném Domě služeb otevírá sdílený kancelářský prostor Nová653ka. Prostorný coworking zaujímá více jak 200 m2 posledního podlaží objektu. Uživatelům nabízí nejenom klasické kancelářské vybavení, ergonomické pracovní stoly s nastavitelnou výškou pracovní plochy, možnost barevného tisku a kopírování, samozřejmostí je kvalitní wifi připojení.

Zasloužený odpočinek mohou návštěvníci prolenošit třeba v sedacím vaku pod designovými svítidly, obklopeni téměř opravdovým trávníkem. Pracovní schůzky je možné uskutečnit v pohodlné lenošce se šálkem kávy připraveným ve vybavené kuchyňce. A pokud by nebyl obsah vašeho rozhovoru vhodný pro cizí uši, přijde vám vhod oddělená místnost. Jistě oceníte i naše další vychytávky jako zamykatelné skříňky s elektrickými zásuvkami nebo třeba do zdi vestavěné USB nabíječky.

Toto vše si můžete užít každý všední den mezi 8 a 20 hod., a to buď za jednorázových 250,- Kč na jeden den nebo jako náš stálý klient za měsíční paušál 1.200,- Kč s neomezeným počtem vstupů.

Nová653ka nabízí k pronájmu mimo sdíleného prostoru i samostatnou zasedací místnost o velikosti 40 m2 s 20 místy k sezení. Veškeré informace najdete na www.653ka9.webnode.cz.