Seminář Polsko – exportní příležitosti pro české firmy

22.09.2021

Odbor ekonomické diplomacie Ministerstva zahraničních věcí ČR ve spolupráci s Krajskou hospodářskou komorou Zlínského kraje si Vás dovoluje pozvat na seminář o příležitostech pro české podnikatele v Polsku. Akce proběhne ve dvou termínech, a to konkrétně dne 6. října 2021 od 10:00 v Černínském paláci v Praze a 7. října 2021 od 10:00 v sídle Úřadu Krajské hospodářské komory Zlínského kraje (Vavrečkova 5262, 760 01 Zlín).

V obou termínech bude prezentovat exportní příležitosti v Polsku pan Jakub Rudý, ekonomický diplomat Velvyslanectví ČR ve Varšavě. V Praze také vystoupí pan Radek Jakubský, víceprezident Hospodářské komory ČR a pan Tomáš Píša, zvláštní zmocněnec pro vnější ekonomické vztahy MZV ČR.

Seminář ve Zlíně zahájí pan Marek Svoboda, ředitel Odboru ekonomické diplomacie MZV ČR a paní Bohdana Lavrovičová, krajská exportní specialistka z Krajské hospodářské komory ve Zlíně.

Po skončení semináře proběhnou pro zájemce z řad firem individuální konzultace s ekonomickým diplomatem panem Jakubem Rudým.

Na seminář v Praze je nutná rezervace předem na emailové adrese AkceOED@mzv.cz.

Na seminář ve Zlíně je nutná rezervace předem na emailové adrese lavrovicova@khkzk.cz.