Setkání českých výrobců s nákupčími v oblasti zdravotnického a farmaceutického průmyslu v Rumunsku

02.09.2019

Velvyslanectví České republiky v Bukurešti bude pořádat v rámci projektů na podporu ekonomické diplomacie PROPED setkání českých výrobců ze zdravotnického a farmaceutického průmyslu s rumunskými partnery, potenciálními zákazníky a představiteli státní správy a samospráv.

Seminář je financován z programu Ministerstva zahraničních věcí České republiky ve spolupráci s Ministerstvem průmyslu a obchodu České republiky a bude se konat ve čtvrtek 31. října 2019 od 10:00 hod. do 14.00 hod. v prostorách hotelu Capitol v centru Bukurešti, Calea Victoriei 29.

V rámci semináře proběhnou prezentace českých účastníků a po pracovním obědě dvoustranná B2B a B2G jednání. Z rumunské strany budou na seminář pozváni odbornicí z daného oboru a koncoví adresáti podle požadavků českých účastnických firem.

Cca 14 dní před akcí zveřejní MZV ČR finální verzi pozvánky a programu. Společnosti, které mají zájem prezentovat se v rámci semináře, prosíme o zaslání závazného potvrzení do 20. září 2019 na mailovou adresu: commerce_bucharest@mzv.cz . Firmy se mohou zúčastnit přímo, prostřednictvím rumunského zástupce své firmy nebo katalogovou prezentací.

Jednací jazyk je angličtina a účast zdarma.

Kontaktní osoba:
Velvyslanectví České republiky v Bukurešti
pí. Anca Marinescu
mail: anca-emilia_marinescu@mzv.cz, nebo commerce_bucharest@mzv.cz
tel. +40-21-303.92.93