Sokolovská chemička Synthomer oceňuje zaměstnance v SHE motivačním programu

12.11.2020

Co je to SHE Motivační program? V anglickém jazyce „she“ znamená „ona“. Zaměstnanci sokolovské chemičky Synthomer by navíc řekli, že pro ně tato zkratce v sobě skrývá především bezpečnost, zdraví a životní prostředí (safety, health and environment) a navíc je to firemní program, ve kterém může každý z nich získat zajímavé ceny.

V červenci 2020 předali zástupci vedení společnosti ceny historicky prvním výhercům, kteří svým aktivním přístupem k bezpečnosti práce a ochraně životního prostředí jdou příkladem.
SHE manažer Michal Šulc říká: „Synthomer má velice jasnou prioritu, kterou naplňuje pod heslem „Vždy máme čas pracovat bezpečně.“ Také ve výrobním závodě v Sokolově, stejně jako v ostatních závodech celosvětově jsou to právě lidé, kteří mohou naše procesy, postupy a technologie v oblasti SHE zlepšovat.

Velice mne osobně těší, že od letošního roku můžeme proaktivitu, dobré nápady, užitečné podněty a zlepšení mých sokolovských kolegů odměnit v SHE motivačním programu. V říjnu jsme odměnili již druhou skupinu našich zaměstnanců.“

Co mohou získat? Pan Šulc doplňuje: „V podzimním kole to byl například notebook, telefon, kamera do auta nebo iPad. Jak to funguje? Za příkladné chování a náměty v oblasti SHE sbírají zaměstnanci napříč profesemi motivační kartičky. Odměnou pro firmu jsou přínosy v oblasti bezpečnosti.“