Sokolovský hokejový klub hledá partnery

14.08.2019

Po postupu do první hokejové ligy hledá hokejový klub HC Baník Sokolov partnery z řad firem a podnikatelů z regionu. Krajská hospodářská komora Karlovarského kraje byla požádána o tlumočení nabídky partnerství směrem k podnikatelům.

Dopis Bc. Karla Mlejnka, sportovního manažera  a hlavního trenéra HC Baník Sokolov:

Vážený pane řediteli,

náš klub HC Baník Sokolov zajišťuje již řadu let hokejové vyžití pro všechny věkové kategorie (elévy, žákovské, mládežnické, seniorské i veteránské), což vyžaduje zajistit nemalé finanční prostředky pro zabezpečení sportovní činnosti našeho klubu. Naším prioritním cílem je však tvořit klubovou kulturu, která bude stát na společných hodnotách respektu, jednoty a zodpovědnosti. Budujeme klub, který chce nejen hrát atraktivní herní styl, ale který především chce vychovávat prostřednictvím tohoto nádherného a divácky atraktivního sportu úspěšné lidi, který chce budovat tým především z odchovanců Karlovarského kraje a který chce přinášet radost nejen mezi členy klubu, ale především mezi své příznivce, partnery klubu, mezi rodiče hráčů našich mládežnických kategorií.

Naše žákovská mužstva hrají žákovské ligy, mužstva dorostu a juniorů 1.ligu. „A“ mužstvo se po 22 letech probojovalo do CHANCE ligy – druhé nejvyšší a profesionální hokejové soutěže v ČR. Klub zajišťuje v současné době činnost 184 aktivních hráčů, utkání „A“ mužstva navštěvuje 1000 – 2500 diváků, v klubu působí řada skvělých trenérů a bez nároku na finance pomáhá celá řada dobrovolných funkcionářů.

Finančně klubu výrazně pomáhá Karlovarský kraj, město Sokolov, a i silné soukromé subjekty, včetně Sokolovské uhelné a. s.. Přesto rozpočet, který je ve výši několika milionů Kč nemáme plně pokryt a potřebovali bychom podpořit i od dalších regionálních subjektů. V současné době nás nejvíce tíží náklady na přepravu všech mužstev, neboť vzdálenosti ze Sokolova za našimi soupeři po celé republice jsou značné. Rádi bychom Vás oslovili jako významného partnera pro zprostředkování kontaktů pro naše možné budoucí partnery a proto si Vás dovolujeme požádat o Vaši pomoc v této oblasti. Potencionálním novým partnerům (stejně jako Vaší KHKKK) nabízíme možnost spolupráce v oblasti reklamy (v případě podpory mládežnických mužstev i darovací smlouvy), což v našem případě konkrétně znamená:

– Vyvěšení reklamních panelů nebo firemních vlajek v prostorách ZS v Sokolově
– Možnost reklamního loga firmy na mantinelech kolem ledové plochy
– Reklamní vývěsku u hlavního vchodu do zimního stadionu
– Reklamu na dresech „A“ mužstva (v případě generálního partnerství)
– Reklamu na www.hcsokolov.cz s odkazem na firmu
– Možnost informací o firmě v případném „Zpravodaji“ při utkáních „A“ mužstva
– Prezentaci (reklamu) firmy při akcích pořádaných naším klubem

O dalších formách prezentace, které subjektům budou vyhovovat, jsme připraveni jednat a realizovat je.

Věříme, že naší žádosti v rámci Vašich možností budete maximálně nápomocen a s Vaší pomocí bude přispěno o zdravý rozvoj mládeže a zábavu lidí v našem regionu. Zároveň doufáme, že i naše nabídka může být případně využita k Vaší spokojenosti.

Kontakty:
Karel Makovec – jednatel, tel.: 606 963 871, e-mail: makovec@hcsokolov.cz
Václav Dobřemysl – předseda HC Baník Sokolov, tel.: 731 242 260
Tomáš Bouda – marketingový pracovník, tel.: 721 958 227, e-mail: redakce@hcsokolov.cz

Jménem HC Baník Sokolov Vám děkuji za případnou pomoc a podporu.

S úctou a sportovním pozdravem

Bc. Karel Mlejnek
Sportovní manažer a hlavní trenér HC Baník Sokolov
Tel.: 608 960 545