Vzdělávejte zaměstnance s komorou téměř či zcela zdarma

15.03.2024

Krajská hospodářská komora Karlovarského kraje informuje o možnostech vzdělávání vašich zaměstnanců TÉMĚŘ či ZCELA ZDARMA.

Nabídka se týká nových vzdělávacích projektů, které v současné době začíná KHK KK realizovat:

  • Centrum vzdělávání KHK KK
  • DIGIcentrum KHK KK

Cílem obou projektů je realizace vzdělávacích kurzů pro zaměstnance členských firem KHK KK a OSVČ, kteří jsou členy KHK KK.

Centrum vzdělávání KHK KK

Projekt je zaměřen na kurzy v oblastech měkkých manažerských dovedností, účetních a ekonomických kurzů, právních kurzů a jazykových kurzů. V rámci projektu budou realizovány vzdělávací bloky/akademie vztahující se vždy k nějaké pracovní pozici či oboru. Každá akademie má celkem 40h a je složena z 5-ti jednodenních (8h) vzdělávacích kurzů. Dále budeme také realizovat jazykové kurzy – NJ, AJ a ČJ.

Realizace projektu je plánována od 04/2024 do 12/2026. Účast na kurzu je hrazena z 95% dotací v režimu de minimis z Operačního programu zaměstnanost+ (OPZ+) a 5% spoluúčastí zapojené firmy. Podrobné informace o projektu, podmínkách zapojení a tématech vzdělávacích kurzů naleznete zde.

V případě Vašeho zájmu, vyplňte tabulku Volná místa v kurzech, která je ke stažení níže. Již nyní se místa v akademiích plní a kapacita je omezena. Proto neváhejte a rezervujte si svá místa co nejdříve.

 

DIGIcentrum KHK KK

Projekt je zaměřen na kurzy v oblastech digitálních dovedností – např. v tématech MS Excel, MS Word, Sociální sítě, Canva, Webové stránky a marketing, AI (umělá inteligence) a další… Realizace projektu je plánována od 04/2024 do 09/2025. Účast na kurzu je hrazena 100% dotací v režimu de minimis z Národního plánu obnovy (NPO).

Podrobné informace o projektu a podmínkách zapojení naleznete zde.

Kurzy budou primárně realizovány na míru, přímo ve vaší firmě, pro 12-15 člennou skupinu vašich zaměstnanců. V současné době připravujeme jednotlivá témata kurzů tak, aby co nejvíce odpovídala vašim potřebám, proto prosím o uvedení vašeho zájmu o navržené kurzy vyplněním dotazníku zde, a to nejpozději do 25.3.2024.