Zahraniční podnikatelská mise do Německa

06.02.2019

Krajská hospodářská komora Moravskoslezského kraje pořádá Zahraniční podnikatelskou misi do Německa, která se uskuteční ve dnech 1. – 3. dubna 2019 a je určena zejména firmám z oblasti ICT, robotiky, umělé inteligence, průmyslu 4.0, automotive, mobility a dalších oborů, které mají zájem navázat spolupráci se zahraničními partnery.

Pro účastníky mise je připraven zajímavý program, díky němuž se mohou setkat se zástupci významných německých institucí a firem z oboru a zúčastnit se předem dohodnutých dvoustranných jednání, na kterých mohou v krátkém čase navázat větší množství kontaktů s potenciálními obchodními partnery. Podnikatelská mise je spojena s návštěvou velvyslanectví ČR v Drážďanech a účastí na veletrhu v Hannoveru, kde je rovněž možnost zúčastnit se dvoustranných jednání.

Orientační program mise:

Pondělí 1. 4. 2019
– Návštěva velvyslanectví České republiky v Drážďanech
– Prohlídka města Magdeburg

Úterý 2. 4. 2019
– Dvoustranná jednání se zahraničními firmami
– Návštěva německých firem
– Návštěva „Elbedome“ – Největší 3D reality laboratoř v Evropě
– Večerní recepce na Hospodářské komoře Magdeburg

Středa 3. 4. 2019
– Návštěva veletrhu Hannover Messe
– Dvoustranná jednání firem na veletrhu
– Návrat zpět do Ostravy

Účast na dvoustranných jednáních a celém programu, včetně vstupenek na Hannover Messe, je bezplatná. V průběhu mise jsou přítomným k dispozici asistenční služby pracovníků ostravské partnerské kanceláře EEN, účastníci si pouze hradí ubytování (cca od 49 EUR).

V případě zájmu možnost využití společné dopravy Minibusem zdarma.

Bližší informace: Jan Skipala, Hana Simonová tel.: 597 479 330, e-mail: een@khkmsk.cz